Hyr vår TV-studio i Stockholm

Skräddarsy ditt digitala event, hybridmöte och konferens i vår stora tv-studio. Kontrollrummet ger full kapacitet för livesändning, inspelning och publicering på alla digitala plattformar. Studion är 45 kvm + 20 kvm med en takhöjd 3.40 m, redo att anpassas efter dina önskemål. Du får även tillgång till konferensrum, sminkrum och kök. Du hittar vår studio i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholm city. 

TV-studio för digitala produktioner

Vi på Fronto har producerat över 8 000 produktioner. Vi är med dig, hela vägen. I vår TV-studio har vi kapacitet att skapa känslan du vill förmedla. Oavsett om det är hybridmöten, konferenser, poddar, digitala event, föreläsningar eller intervjuer.

För oss är det inte nytt att producera rörligt material på digitala plattformar. Det gjorde vi långt innan pandemin tvingade företag att bli ännu mer digitala. I över 26 år har vi skapat och producerat studioformat som är kostnadseffektiva, högkvalitativa och har en kreativ höjd.  

Vår tekniska kompetens och erfarenhet ger dig rätt förutsättningar för att du ska nå fram med ditt budskap. Vi hjälper dig med hur – det vi behöver veta är vad du vill kommunicera och vem du vill nå.

Läs gärna mer om hur vi jobbar. Kom förbi studion på en kaffe eller boka en digital rundvandring direkt från studion.

Välja team till produktionen

Vi handplockar teamet till din produktion, så du får spetskompetensen som behövs för att kvalitetssäkra produktionen. 

Nyfiken?

För mer information och detaljer om studion, kontakta oss.

Fakta om vår TV-studio

Exempel på uppdrag i vår TV-studio

Teknisk grundutrustning i studion

Dekordesign och scenografi

Varumärkesanpassa det visuella uttrycket på din produktion. Vi förstärker budskapet med hjälp av fysisk dekor, digital dekor och scenografi. Under vår kreativa process illustrerar vi med 3D-skisser som du godkänner innan vi producerar dekoren. Kontakta oss för kreativa exempel.

Studion kommer till dig

Behöver du oss på plats i era lokaler? På eventet? Under konferensen, årsstämman, kvartalsrapporten? Vi kommer till dig! Vi har lång och bred erfarenhet av att skapa studios på plats, med ljussättning och mobila studiobakgrunder. 

Kontakta oss så berättar vi mer >

Spela in inslag i förväg

Självklart kan vi även filma intervjuer och producera inslag som du kan använda som inslag i sändningen eller på hemsidan. Vårt filmteam kan skickas dit du behöver oss. Vi kan även producera vinjetter och intron till ditt event, kanske behöver du en drönarflygning? Vi löser det.