Streaming och livesändningar

Vi har erfarenhet av att sända allt från digitala hybridmöten till EU-toppmöten live. Vi har utrustning och teknisk kompetens för att hantera avancerade sändningar med flera länkar och källor samtidigt. Vi kan distribuera på digitala plattformar som Zoom, Teams med flera. Vi kan även erbjuda dig vår digitala plattform, Fronto Channels.

Öka engagemang med interaktivitet

Vi vet hur du få upp engagemanget och interaktiviteten bland deltagarna. Aktivera deltagarna och bygg teamkänsla med Breakout-rooms, uppmuntra att ställa frågor direkt till moderatorn under livesändningen. Vi kan integrera externa Polls verktyg för frågor och quizzes, Menti med flera, eller helt enkelt använda de verktyg som finns i våra egna plattformar. Vilken interaktivitet behöver du? 

Uppföljning & återkoppling

Förläng effekten av produktionen och återanvänd materialet på bästa sätt. Vårt team kan publicera, leverera och paketera om hela produktionen, beroende på vad ni behöver. Ta ut inslag från live-sändningen? Publicera hela sändningen för de som inte kunde vara med? Använd gärna vår eventplattform för inbjudningar, registrering och uppföljning efter eventet.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan erbjuda >

Nyfiken?

Hör av dig så ses vi för ett kreativt möte, där vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig att streama ditt event live.

Fronto Channels – digital plattform

Med Fronto Channels kan du personifiera inbjudningar, sköta registrering till event, sända eventet samt göra effektiva uppföljningar med deltagarna efter sändningen. Här finns alla funktioner som behövs för att leverera en effektiv upplevelse till din publik. Plattformen fungerar för alla användare när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst. Ett flexibelt och interaktivt gränssnitt som du anpassar enligt varumärkets grafiska profil. Engagera din publik i realtid med interaktivitetsverktyg som livechatt, frågor och svar och omröstningsfrågor ”Polls”. Rapportering- och analysfunktionen ger dig datan du behöver för att maximera effektiviteten av ditt digitala event. 

Hör av dig så berättar vi mer om Fronto Channels >

Kontakta oss så berättar vi mer