Du berättar. Vi förverkligar.

Vi på Fronto är vana att skapa, konceptualisera, designa och producera digitala produktioner som engagerar och aktiverar deltagare. Vi vet möjligheterna som finns. Det enda du behöver göra är att fokusera på vad du vill nå fram med. Vi löser hur

Så här ser vår arbetsprocess ut

01. Vi lyssnar​

Vad vill du berätta? Vi vill lära känna dig och ditt varumärke, målgrupp och behov. Vad är det du vill förmedla och nå fram med? Vi kickar igång med ett kreativt möte. 

02. Vi skissar

​Vi tar fram unika visuella koncept för din kommande produktion. Moodboards och grafiska 3D-skisser ger dig känslan och tonaliteten av vad vi vill skapa på plats. Vi gör en tidsplan och en budget. 

03. Vi skapar

Vi går från idé till verklighet! Vi skapar scenografi, dekor och alla grafiska element, anpassat efter varumärkets grafiska profil. Vi går igenom program och skapar körscheman. Allt säkerställs inför produktionen. 

04. Vi producerar

Ni kör vi! Det enda du behöver tänka på är vad som ska kommuniceras framför kameran, resten fixar vi. Vi ansvarar för all teknik, och personal på plats. Produktionen streamas live eller levereras enligt önskemål.

Studion hos oss eller hos dig

Behöver du oss på plats i era lokaler? På eventet? Under konferensen, årsstämman, kvartalsrapporten? Vi kommer till dig! Vi har lång och bred erfarenhet av att skapa studios på plats, med ljussättning och mobila studiobakgrunder. 

Kontakta oss så berättar vi mer >

Filmteam på plats

Självklart kan vi även filma intervjuer och producera inslag som du kan använda som inslag i sändningen eller på hemsidan. Vi skickar ut vårt filmteam dit du behöver oss. Vi kan även producera vinjetter och intron till ditt event, kanske behöver du en drönarflygning? Vi löser det.

Kontakta oss så berättar vi mer >

Kontakta oss så berättar vi mer