Studioproduktion


 0Z3A2560 0Z3A2610-2yvnarvvhfh7d0seb95og0 studio slider_studio

 

Företag och organisationer upptäcker i allt högre grad de många fördelarna med egenproducerade programserier för att kommunicera direkt med kunder och medarbetare. Fronto hjälper idag företag som Ericsson och Tele2 med de studioinspelningar som kommit att bli en av de viktigare informationskanalerna, både internt och externt.

Fronto har en fullt utrustad studio med möjlighet till såväl livesändningar som inspelningar – allt enligt önskemål och behov. Vi erbjuder helhetslösningar – från förarbete till genomförande av studioprogram, idéarbete, dekor och rekvisita samt produktion och distribution via våra servrar och olika streamingplattformar.

I direkt anslutning till studion finns dessutom tillgång till konferensrum och samlingsytor, kök och utrymme för smink mm.

Genom vårt kontaktnät kan vi också erbjuda tjänster som programledare, moderatorer och journalister – allt för att skapa det format som bäst passar målgruppen. Varför inte ett eget ”3-minutes” eller ett magasinprogram i längre format?

Grundfakta om studion:

80 m2 – med kapacitet upp till 100 m2.

Upp till fem kameror.

Studion ligger i markplan – med fullstor port för att ta in rekvisita.