Har redan en projektidé – behöver boka studiotid

Jag vet vad jag vill

Du vet vad du vill säga och visa, du vet till vem du vill säga det till och vem som skall se. Du vet hur du vill ha det framfört och har full koll på vad du vill ha av oss. Vi levererar det du önskar i vår tv-studio eller till annan plats om så önskas

Vi säkerställer slutresultatet

Vi har:

  • Alla roller som behövs för att göra en full tv- produktion.
  • All teknisk hårdvara & mjukvara.
  • Egen TV-studio, alternativt tar vi produktionsutrustningen till valfri plats.
  • Mångårigt erfarna experter, produktionsledning.
  • Kreativa grafiska utvecklare som tar fram alla designförslag på både stora som produktioner.
  • Hjälp med smink, design & dekorbygge.

Fronto är en del av företagets eller organisationens Integrerade kommunikation. Vi hjälper er i digitala kanaler och tillser att varumärkes- och kommunikationsplattformen är densamma även i rörlig media. Vi hjälper er att hitta kostnadseffektiva lösningar för strömmande media (streaming), oavsett om det är enklare informationsfilmer och podcasts eller fullskaliga videoproduktioner.

Allt fler företag och organisationer har börjat inse att det inte är mer, utan smartare och mer kostnadseffektiv kommunikation som krävs för att nå framgång i mediebruset.  Där finns Fronto som en pålitlig samarbetspartner med resurser och kunskap när det gäller allt inom rörlig media.

På Fronto nischar vi inte oss mot någon specifik bransch, utan vi arbetar kundorienterat, utifrån ett kundperspektiv där våra kunskaper och branschkännedom blir vägledande.  Vi har resurser och möjligheter att lösa de mest omöjliga uppdragen och erbjuder alltid premiumlösningar.

Exempel på tjänster