Mediahantering

VMS

När video utnyttjas som en strategisk del av ett företags eller organisations kommunikation ökar också behovet av en strukturerad hantering av mediafiler (som t.ex. video- och ljudfiler). Fronto har nästan 20 års erfarenhet av webbsändningar, lagring och distribution.

Vi ligger hela tiden i framkant med den senaste tekniken och vet vilka krav våra kunder ställer på enkelhet och säkerhet. Oavsett om det är en livesändning, on demand eller arkivmaterial, så hjälper Fronto sina kunder med det mesta som rör mediahantering och VMS (Video Management System)

CDN (Content Delivery Network)

Frontos CDN är en mycket flexibel plattform som kan hantera allt från småskaliga lokala evenemang till stora arrangemang som t.ex. de två EU-toppmöten som vi har sänt live. Vårt CDN är en utmärkt plattform där både stora och små företag kan nå både anställda och kunder. En plattform som i dag används av många av våra kunder för utbildning, externkommunikation och interna informationsmöten.

Tillgänglighet och säkerhet

Hög tillgänglighet, säkerhet och plattformsoberoende är exempel på andra krav som ställs av våra kunder och det kan Fronto kan säkerställa, både genom egna system och med hjälp av kompetenta samarbetspartners som Arkena och Intercall.

Frontos plattform har stöd för alla ledande branschstandarder och innehåller en omfattande svit av tjänster, inklusive innehållsskydd, kryptering och analys. Ni får ett nätverk som är utformat för att stödja allt från några enstaka tittare till miljontals samtidiga tittare och lyssnare över hela världen – med fullständig kontroll över infrastrukturen.

Fronto erbjuder innovativa, lätthanterliga och funktionella lösningar inom alla segment av strömmande media på Internet. Fronto iCommunication levererar helhetslösningar som är optimerade för just för era behov. Vi erbjuder lösningar för att enkelt distribuera produkten internt eller på Internet. Vi erbjuder allt från en egen specialdesignad ”mediaspelare” (läs mer under Grafisk formgivning) till att hjälpa er att integrera (s.k. embed) strömmande media på er egen hemsida.