Internkommunikation

Nå ut med ert budskap

När det gäller att snabbt kunna nå ut med budskap till alla medarbetare är strömmande media oslagbart. Var de än befinner sig geografiskt. Direktsända eller filmade presentationer är ett fantastiskt alternativ till dyra och tidskrävande resor.

Engagera och inspirera

En väl utvecklad internkommunikation är en grundläggande premiss för att ledning, chefer och medarbetare ska kunna förhålla sig till vår moderna värld – att möta konkurrens, stärka varumärket samt skapa en mer effektiv verksamhet.  Strömmande media är ett perfekt sätt att engagera och inspirera mottagaren på ett mer personligt plan.

En intern webbsändning (webcast) är ett effektivt sätt att kommunicera inom företag och organisationer när man vill nå ut i hela organisationen med klar och tydlig information. Den anställde har möjlighet att se sändningen när det bäst passar denne själv.

Fronto har lång erfarenhet av webbsänd internkommunikation. Några exempel är VD-tal/VD-info, nya strategier, produktlanseringar, säljkonferenser och produktpresentationer.

Exempel på tjänster