Fronto byter namn!


Fronto Internet Broadcast byter namn och blir Fronto iCommunication.

Som ett led i att bättre beskriva Fronto – ett företag som under 20 år samlat på sig kompetens, bredd och nätverk inom Internetbaserad videokommunikation – har vi inte bara bytt namn, utan också byggt upp en helt ny hemsida. Detta för att bli tydligare i förmedlingen av:

  • Frontos breda utbud
  • Frontos gedigna kunskap och erfarenhet
  • Frontos arbetsprocess – där vår expertis finns tillgänglig från idé till färdig produktion

Fronto byter inte bara kläder i form av ett namnbyte, utan har också en stor nyhet i samband med detta. Vi har nu en helt ny mediaspelare och i och med det lämnar vi Flash© till förmån för HTML5. Det ger oss helt andra tekniska förutsättningar, då HTML5 video kan spelas upp i de flesta webbläsare, oavsett plattform. En modern medielösning för att strömma ljud och video – live eller on demand. Det ger oss också helt andra möjligheter att grafisk formge mediaspelaren efter våra kunders önskemål och varumärkesplattformar.

Vi har dock redan tjuvstartat och är ni nyfikna på hur det kan se ut kan ni ta er en titt på vår webcast från JM:s kapitalmarknadsdag.